Misiuni la sfârșit de săptămână

Sâmbătă, 04 Mai 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Misiuni la sfarsit de saptamana | imaginea 1 În perioada 26-28 aprilie a.c., efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj au intervenit la 52 de misiuni, astfel:

  • 40 de misiuni ale echipajelor SMURD;
  • 2 accidente rutiere, produse în localitățile Dăbâceni și Bocșa, la care salvatorii sălăjeni au acționat pentru acordarea primului ajutor medical calificat și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. În urma evenimentelor, o persoană a necesitat transportul la o unitate spitalicească;
  • controale pe linia prevenirii situațiilor de urgență, acțiuni de informare preventivă în teren, asigurări măsuri de prevenire și stingere a incendiilor pe timpul desfășurării unui eveniment sportiv și alte tipuri de misiuni.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.