20 de stupi de pe o platformă apicolă, în flăcări

Sâmbătă, 01 Iunie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

20 de stupi de pe o platforma apicola  in flacari | imaginea 1 O platformă apicolă cu 20 de stupi a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet. S-a întâmplat marți după-amiază, 28 mai a.c., la marginea localității Hănești.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Hănești.

Pompierii au constatat că ardeau platforma, mai multe unelte apicole și 20 de stupi, fără albine. Aceștia au intervenit rapid pentru ca flăcările să nu se extindă la alți 70 de stupi și o casă.

Pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.