Bilanțul pompierilor arădeni la sfârșit de săptămână

Vineri, 07 Iunie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Bilantul pompierilor aradeni la sfarsit de saptamana | imaginea 1 În acest sfârșit de săptămână (31 mai – 02 iunie a.c.), pompierii militari au acționat pentru gestionarea optimă a celor 100 situații de urgență produse la nivelul județului Arad. Majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 92 solicitări.

Totodată, salvatorii arădeni au intervenit și pentru stingerea a 3 incendii, precum și în alte 5 situații în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocarea persoanelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Cele trei incendii izbucnite în acest sfârșit de săptămână au fost înregistrate la două anexe gospodărești din municipiul Arad, respectiv localitatea Buteni, și la o pubelă pentru deșeuri menajere, din municipiul Arad. Incendiile au fost stinse prompt, în urma acestora rezultând strict pagube materiale.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.