Dragostea maternă a unei cățelușe i-a impresionat pe salvatori

Joi, 27 Iunie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Dragostea materna a unei cateluse i a impresionat pe salvatori | imaginea 1 Luni seara, 24 iunie a.c., în jurul orei 22.00, o cățelușă devotată și plină de iubire le-a demonstrat salvatorilor adevărata putere a dragostei materne.

Patru puiuți ai ei au rămas blocați în peretele unei anexe gospodărești, iar ea a stat neclintită lângă ei, așteptând ajutorul salvatorilor.

Alertați de proprietarul gospodăriei pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au răspuns imediat acestui apel emoționant.

Cu multă grijă și profesionalism, echipa de intervenție a folosit un motofierăstrău pentru a crea o deschidere în perete și a reușit să elibereze micuții în siguranță.

Ceea ce i-a impresionat cel mai mult pe pompieri a fost loialitatea și grija cățelușei, care nu și-a părăsit puiuții niciun moment, asigurându-se că sunt salvați și în siguranță.

Această intervenție a reamintit tuturor de importanța compasiunii și a grijii față de toate viețuitoarele.

Pompierii teleormăneni sunt mândri că pot ajuta și că sunt alături de cei care au nevoie, indiferent de situație!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.