Explozie la liceu - Elevii și profesorii erau în timpul orelor

Sâmbătă, 15 Iunie 2024Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Explozie la liceu   Elevii si profesorii erau in timpul orelor | imaginea 1 Explozie în atelierul Liceului Tehnologic “Dimitrie Bolintineanu” din orașul Bolintin Vale.

Aceasta s-a produs vineri după-amiază, 7 iunie a.c. în timpul orei, în încăperea respectivă fiind două cadre didactice și patru elevi. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Doi dintre elevi și cadrele didactice au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Ulterior, au fost transportați la spital un băiat, în vârstă de 16 ani, cu arsuri la nivelul brațului drept, la membrele inferioare și la față și unul de 17 ani, cu arsuri la brațul stâng. Atelierul în care s-a produs explozia se află într-o clădire separată de corpul liceului și nu a fost necesară evacuarea celorlalți elevi.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și două ambulanțe SAJ. Cel mai probabil, explozia s-a produs în urma unor operațiuni de sudură la macheta unui glob pământesc confecționat din fibră de sticlă, vopsită, în urma unor acumulări de gaze în interiorul acestuia.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.