Foc intenționat la un depozit de furaje

Marți, 25 Iunie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Foc intentionat la un depozit de furaje | imaginea 1 Aproximativ 30 de baloți de furaje au ars, sâmbătă noaptea, 22 iunie a.c., în localitatea Drislea. Alarma s-a dat puțin după miezul nopții.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Detașamentului Botoşani, cu trei autospeciale de stingere cu apă, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Trușești, cu un buldoexcavator.

Aceștia au constatat faptul că ardeau depozitul de furaje și lemne de foc. Pompierii au acționat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă la construcțiile din gospodărie.

Intervenția a fost una de durată, având în vedere cantitatea mare de furaje care ardea, dar și faptul că trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Misiunea a durat mai bine de trei ore.

Au ars 15 tone de furaje, 200 kilograme de lemne de foc și peretele unei magazii. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată. Cazul a rămas în atenția Poliției.

Foc intentionat la un depozit de furaje | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.