În ajutorul cetățenilor

Sâmbătă, 15 Iunie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

In ajutorul cetatenilor | imaginea 1 În interval de 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 31 de evenimente, după cum urmează:

🔴 17 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;

🔥 11 incendii de vegetație uscată, izbucnite pe raza localitățillor Alexandria(2), Dorobanțu, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Balta Sărată, Năvodari, Smârdioasa, Prundu, Drăgănești Vlașca și Năsturelu;

🤝 o misiune în sprijinul echipajelor SAJ Teleorman; 🚒 o intervenție pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil; 🧑‍🚒🚒 un incident feroviar, produs pe raza localității Drăgănești de Vede.

❗️Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.