Incendiu violent la un depozit de mase plastice din Bacău

Miercuri, 05 Iunie 2024Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Incendiu violent la un depozit de mase plastice din Bacau | imaginea 1 Ei sunt o parte dintre colegii care au acționat pentru lichidarea incendiului produs vineri după-amiază, 31 mai a.c., la un depozit de mase plastice din municipiul Bacău. Apelul care anunța evenimentul a fost primit în dispeceratul ISU-SAJ în jurul orei 17:45.

De urgență, la locul indicat au fost mobilizate forțe și mijloace din cadrul ISUJ Bacău și ISUJ Neamț, respectiv 11 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ, încadrate cu 50 de pompieri militari.

Totodată, pentru gestionarea operativă a situației de urgență, în teren s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp.

Pentru protecția populației din proximitatea zonei în care se manifesta incendiul, a fost emis mesaj de avertizare prin sistemul RO-Alert. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. La ora 22:00, încă se lucra pentru lichidarea ultimelor focare ale incendiului.

A fost o misiune grea, cum sunt majoritatea de altfel, dar o misiune care a făcut din nou dovada profesionalismului și devotamentului pompierilor băcăuani. Dragi colegi, fiecare intervenție reușită este o dovadă a muncii voastre neobosite și a spiritului de echipă care ne definește. Vă mulțumim că sunteți mereu acolo, pregătiți să faceți față oricărei provocări!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.