Intervenții în contextul Codului Roșu meteo

Vineri, 07 Iunie 2024Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Interventii in contextul Codului Rosu meteo | imaginea 1 În urma manifestării fenomenelor prognozate, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative generate de vremea rea, în municipiul Odorheiu Secuiesc:

  • degajarea a 12 copaci căzuți pe acoperișurile a 3 case, pe un garaj, 2 autoturisme și pe carosabil;
  • degajarea a 3 stâlpi de electricitate căzuți pe partea carosabilă;
  • degajarea unui element de construcție desprins de pe acoperișul unui bloc (tablă);
  • degajarea unui panou publicitar căzut în parcarea unui centru comercial, care a lovit un trecător, în vârstă de 69 ani, asistat medical la fața locului de către un echipaj SAJ, ulterior persoana refuzând transportul la spital;
  • evacuarea apei din 3 beciuri/pivnițe inundate, pe strada Teilor.

S-a continuat să se intervină pentru gestionarea efectelor negative produse de situația meteorologică. Toate apelurile au fost luate în evidență și s-a intervenit pentru sprijinirea populației afectate și gestionarea misiunilor încredințate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.