Întotdeauna la datorie - Respect, Volinter Darius!

Vineri, 07 Iunie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Intotdeauna la datorie   Respect  Volinter Darius | imaginea 1 Volinter Darius, pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, a demonstrat ce înseamnă să ai dăruire și empatie față de semeni, chiar și în timpul liber!

În data de 02 iunie a.c., în timp ce se afla în drum spre Chișineu Criș, în zona localității Șepreuș, a observat un accident rutier: un moped era răsturnat într-un șanț, în afara carosabilului. Fără să stea pe gânduri, a oprit pentru a verifica dacă sunt victime și dacă poate ajuta.

“Am ajuns la victimă, i-am acordat primul ajutor și am sunat la 112. Victima, o tânără în vârstă de 17 ani, era conștientă și cooperantă, așa că am comunicat permanent cu ea, liniștind-o până la sosirea echipajului medical, care a transportat-o la spital.”

Intervenția promptă și profesionalismul lui sunt dovada clară a angajamentului și dedicării salvatorilor, mereu gata să ajute comunitatea în momente critice, chiar și în afara programului de lucru. Darius, îți mulțumim pentru exemplul de curaj, empatie și profesionalism pe care l-ai oferit. Suntem mândri de tine!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.