Mereu la datorie - Respect, Plt. adj. Herbei Iosif!

Luni, 10 Iunie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Mereu la datorie   Respect  Plt  adj  Herbei Iosif | imaginea 1 Joi, 6 iunie a.c., pompierul arădean din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, Plt. adj. Herbei Iosif, a demonstrat încă o dată că fiecare viață contează, chiar și în afara programului de lucru.

În timpul său liber, Iosif a răspuns prompt solicitării pompierilor voluntari din Ghioroc pentru a ajuta la salvarea unui câine blocat într-un canal din apropierea Balastierei din localitate.

Apa din canal avea aproximativ un metru adâncime, iar fundul canalului era acoperit cu mâl, ceea ce a făcut ca sărmanul cățel să rămână prins și incapabil să iasă singur.

Cu ajutorul unui excavator pus la dispoziție de personalul balastierei, Iosif, împreună cu pompierii voluntari, au reușit să extragă câinele în siguranță.

La locul evenimentului a fost prezent și medicul veterinar din localitate, care s-a asigurat că animalul este sănătos și l-a transportat la cabinetul său pentru a-i oferi îngrijirile necesare.

În plus, fiind identificat cu un cip, câinele va fi returnat stăpânilor săi, care vor fi cu siguranță recunoscători pentru efortul tuturor celor implicați.

Iosif face parte din familia pompierilor arădeni din anul 2006. În cei 18 ani, a avut nenumărate intervenții în sprijinul semenilor, demonstrând în fiecare situație curaj, profesionalism și o dedicare exemplară.

Printre realizările sale notabile, în anul 2022, Iosif a fost onorat cu diploma de Pompierul de Onoare al județului Arad, o recunoaștere a angajamentului său față de comunitate.

Intervenția de astăzi nu face decât să sublinieze încă o dată caracterul său altruist și dorința de a ajuta, indiferent de circumstanțe.

Mereu la datorie   Respect  Plt  adj  Herbei Iosif | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.