Misiune contracronometru pentru salvarea unui bărbat căzut de pe o schelă

Miercuri, 05 Iunie 2024Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Misiune contracronometru pentru salvarea unui barbat cazut de pe o schela | imaginea 1 Misiune contracronometru reușită pentru salvatorii mureșeni, în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Iernut.

O echipă de pompieri din cadrul Detașamentului Târnăveni a demonstrat un curaj și o abilitate excepțională în salvarea unui bărbat căzut de pe o schelă de 30 de metri în localitatea Iernut. Victima, blocată la aproximativ 15 metri de sol, a fost extrasă cu succes și predată elicopterului SMURD pentru a fi transportată la spital.

Această misiune reușită evidențiază încă o dată dedicarea exemplară a pompierilor mureșeni pentru salvarea vieților. Intervenția rapidă și eficientă a salvatorilor a făcut diferența în acest caz, demonstrând profesionalismul și promptitudinea lor de care dau dovadă constant.

Felicitări echipei implicate pentru curajul și abilitățile demonstrate! Li se urează multă sănătate și putere în continuare pentru a face față cu succes tuturor provocărilor din misiunile viitoare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.