Pompierii mehedințeni, salvatori de suflete nevinovate

Joi, 27 Iunie 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompierii mehedinteni  salvatori de suflete nevinovate | imaginea 1 Duminică seara, 23 iunie a.c., pompierii mehedințeni au desfășurat cu succes o operațiune de salvare, intervenind prompt pentru scoaterea unui cățel căzut într-o fântână.

Un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare a fost alertat de către cetățeni, care au auzit puiul de cățel din adâncuri, în localitatea Dobra.

Pompierii au acționat cu profesionalism și rapiditate, utilizând accesoriile din dotare pentru a recupera animalul în siguranță.

Cățelul, vizibil speriat, dar nevătămat, a fost readus în siguranță la suprafață. Fiecare poveste de salvare ne arată încă o dată dedicarea pompierilor pentru protejarea tuturor vieților.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.