Respect, Colonel Cătălin Dăescu și Plutonier adjutant-șef Valentin Malanca!

Sâmbătă, 01 Iunie 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Respect  Colonel Catalin Daescu si Plutonier adjutant sef Valentin Malanca | imaginea 1 Vineri seara, 24 mai a.c., în Dispeceratul ISU TIMIȘ s-a dat alarma. Pompierii erau solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane care se afla într-o situație critică.

Persoana în cauză transmitea live pe un cont de socializare, în apropierea unei biserici, ceea ce i-a făcut pe Colonelul Cătălin DĂESCU și Plutonierul adjutant-șef Valentin MALANCA să acționeze prompt.

Au căutat live-ul și l-au convins pe tânăr să filmeze în jur. Astfel, în scurt timp, locația a fost divulgată: comuna Moravița, județul Timiș.

Au fost mobilizați de urgență pompierii din cadrul Secției Deta, voluntarii din comună și un echipaj de poliție. Tânărul a fost găsit în siguranță, o viață fiind salvată încă o dată.

Ne exprimăm recunoștința și aprecierea față de colegii care și-au demonstrat din nou competența în gestionarea situațiilor de urgență.

Sunt adevărate modele de salvatori, reușind sa ajungă la sufletele celor aflați în nevoie. Felicitări, dragi colegi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.