Trei zile de „foc”, la sfârșit de săptămână

Vineri, 07 Iunie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Trei zile de  foc   la sfarsit de saptamana | imaginea 1 În interval de 72 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 97 de misiuni.

Din totalul intervențiilor, 78 au fost ale paramedicilor SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

S-a mai intervenit la 11 incendii, dintre care unul izbucnit într-un apartament din municipiul Alexandria, două de baloți și plante furajere și opt incendii de vegetație uscată și resturi menajere, două misiuni pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la evenimente cu public numeros.

S-a mai acționat la un accident rutier, produs pe raza localității Gratia, rezultat cu o victimă, o misiune a echipei de scafandri în sprijinul colegilor din județul Olt, pentru căutarea unei persoane înecate.

Au mai fost executate o intervenție în ajutorul echipajelor medicale ale SAJ Teleorman pentru preluarea unei persoane cu probleme de sănătate și trei misiuni de recunoaștere și verificare a modului de respectare a măsurilor de prevenire a incendiilor la construcțiile unde se vor organiza secții de votare.

❗️Foarte important❗️Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.