Respect, Plutonier adjutant-șef Petre Bistreanu!

Marți, 02 Iulie 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Respect  Plutonier adjutant sef Petre Bistreanu | imaginea 1 Un exemplu de devotament și spirit civic a fost oferit de către 𝐩𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐚𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭-𝐬̦𝐞𝐟 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐧𝐮, care, aflat în timpul său liber, a decis să participe voluntar la acțiunile de căutare-salvare a unei persoane dispărute.

Incidentul a avut loc pe raza comunei Câlnic, județul Gorj, unde vecinul acestuia, în vârstă de 74 de ani, a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întors acasă. Soția îngrijorată a alertat autoritățile, iar echipele de intervenție au fost mobilizate imediat pentru a începe căutările.

𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐚𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭-𝐬̦𝐞𝐟 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐧𝐮 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐆𝐚̆𝐫𝐳𝐢𝐢 𝐧𝐫. 𝟐 𝐝𝐞 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐞 𝐁𝐚𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐫𝐚𝐦𝐚̆, un pompier cu o experiență de peste 18 ani în cadrul ISU Mehedinți, a aflat despre dispariția vecinului său și a decis să se alăture voluntar echipelor de căutare.

După câteva ore, acesta a reușit să îl zărească pe bărbat, care se afla în stare de deshidratare, dar conștient. Acțiunea de salvare a fost un succes datorită colaborării între autorități și comunitate. 𝑁𝑜𝑖 îl 𝑓𝑒𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎̆𝑚 𝑠̦𝑖 𝑎𝑝𝑟𝑒𝑐𝑖𝑒𝑚 𝑔𝑒𝑠𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑎𝑙𝑡𝑟𝑢𝑖𝑠𝑚 𝑎𝑙 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑔𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑛𝑜𝑠𝑡𝑟𝑢, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑒 𝑎𝑓𝑙𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑢𝑙 𝑠𝑒𝑚𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟, 𝑛𝑢 𝑛𝑢𝑚𝑎𝑖 𝑝𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑝𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢, 𝑑𝑎𝑟 𝑠̦𝑖 𝑖̂𝑛 𝑡𝑖𝑚𝑝𝑢𝑙 𝑙𝑖𝑏𝑒𝑟!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.