O bătrână şi-a pierdut viaţa în incendiu

Vineri, 26 Iulie 2013Glodeni

O batrana si a pierdut viata in incendiu | imaginea 1 Vineri, 26 iulie, la ora 02.30, în oraşul Glodeni, a izbucnit un incendiu în locuinţa unei femei de 84 de ani. Militarii au intervenit cu o autospecială de lucru, reușind lichidarea incendiului în cca. 20 de minute. Din nefericire, bătrâna nu a mai putut fi salvată.

Femeia locuia într-o gospodărie împreună cu fiica sa, însă în case separate. Pompierii au fost alertaţi de către ginerele acesteia, care în jurul orei 02.00 a simţit miros de fum. Până la sosirea echipei de pompieri, bărbatul a încercat să stingă focul de unul singur, însă flăcările erau prea mari.

În timpul intervenţiei, echipa formată din patru subofiţeri de la Unitatea Salvatori şi Pompieri Glodeni, a descoperit corpul neînsufleţit al proprietarei. Flăcările au distrus şi bunurile materiale dintr-o odaie.

Circumstanţele şi cauza incendiului urmează să fie stabilite, o cauză preliminară fiind imprundenţa lucrului cu focul deschis.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.