8 tineri decedați în urma unui cumplit accident rutier

Joi, 15 August 2013Chișinău

8 tineri decedati in urma unui cumplit accident rutier | imaginea 1 În noaptea de 13 spre 14 august a.c., salvatorii Detaşamentului Căutare - Salvare 1 au fost alertaţi să intervină la descarecerarea mai multor persoane rămase captive într-un autoturism în urma unui accident rutier. Nefericitul eveniment a avut loc pe şoseaua Munceşti din municipiul Chişinău.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că un automobil de model “Renault” s-a izbit într-un copac, iar în interiorul maşinii se aflau opt tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, dintre care 6, decedați. Doi tineri, descarceraţi încă vii, au fost predați echipelor medicale de urgenţă.

Din nefericire, au decedat în drum spre spital. Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au continuat lucrările de descarcerare, până ce au fost scoase toate corpurile neînsufleţite din fiarele automobilului. În teren au intervenit mai multe echipaje ale poliţiei. Echipa de pompieri şi salvatori au asigurat şi secutitatea antiincendiară.

8 tineri decedati in urma unui cumplit accident rutier | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.