Pompierii din Bălți, campioni la minifotbal

Duminică, 18 August 2013Chișinău

Pompierii din Balti  campioni la minifotbal | imaginea 1 În perioada 13-15 august, s-au desfăşurat competiţiile sportive la minifotbal între subdiviziunile Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. În final, pe locul întâi s-a clasat Detaşamentul Căutarea- Salvare 2 din municipiul Bălţi, pe locul doi- echipa Detaşamentului Salvatori şi Pompieri sectorul Centru din Chişinău, iar locul trei a fost ocupat de reprezentanţii Direcţiei Situaţii Excepţionale din oraşul Cahul.

În total, la competiţii au participat optsprezece echipe din cadrul Serviciului Protecţiei Civile. Scopul jocurilor sportive la minifotbal este de a populariza sportul printre salvatori şi pompieri, dar şi  de a promova modul activ de viaţă. Sportivii cu performanţe, vor fi incluşi în selecţionata Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, care va participa la competiţii de nivel naţional şi internaţional.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.