Scafandrierul Eugen Ciobanica, în continuare pe primul loc

Joi, 29 August 2013Chișinău

Scafandrierul Eugen Ciobanica  in continuare pe primul loc | imaginea 1 Competiţia la poliatlon cu participarea scafandrierilor 2013, care a avut loc pe lacul Ghidighici din localitatea Vatra, s-a încheiat. După cele şase probe ale competiţiei, au fost selectaţi câştigătorii. Primul loc a fost ocupat de reprezentanţii Staţiei centrale de salvare din municipiul Chişinău, a lacului Valea Morilor.

Locul doi a revenit scafandrierilor Detaşamentului căutare - salvare numărul 1 din Chişinău, iar locul trei, oferit salvatorilor de la Staţia de salvare din raionul Criuleni. De cele mai bune rezultate individuale la toate probele, a dat dovadă scafandrierul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Eugen Ciobanica.

Este pentru al doilea an consecutive, când scafandrierul îşi menţine poziţia. Competiţiile la poliatlon cu participarea scafandrierilor, au loc în fiecare an. În acest an, pentru titlul de învingători, au luptat 15 echipe de salvatori din toată ţara.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.