Tânăr descarcerat de salvatori

Miercuri, 07 August 2013Chișinău

Tanar descarcerat de salvatori | imaginea 1 Salvatorii au fost alertaţi marți, 6 august a.c., dimineaţa, la ora 9.50, pentru a interveni pe şoseaua Balcani din Chişinău, unde, în urma unui accident rutier, un bărbat de 27 de ani a rămas încarcerat într-un automobil de model Hyundai.

La faţa locului, o echipa din trei salvatori din cadrul Detaşamentului Căutare-Salvare 1, a efectuat lucrări de descarcerare. Unul dintre salvatori i-a acordat primul ajutor, până la venirea ambulanţei. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, fiind în stare de şoc post-traumatic. Intervenţia s-a încheiat, după ce salvatorii s-au asigurat că nu există risc de incendiu. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale solicită persoanele care sunt martore unor astfel de evenimente, să apeleze prompt Serviciul 901.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.