Un incendiu a cuprins o întreprindere din Ciuciuleni

Luni, 19 August 2013Hîncești

Un incendiu a cuprins o intreprindere din Ciuciuleni | imaginea 1 Pompierii au fost alertaţi duminică, 18 august a.c., în localitatea Ciuciuleni, raionul Hînceşti. Incendiul ce a izbucnit aproape de orele amiezii, a cuprins o întreprindere de confecţionare a lăzilor din lemn. Apelaţi la ora 11.50, angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au intervenit la faţa locului cu cinci autospeciale. Echipele de pompieri au luptat cu flăcările mai bine de trei ore. În urma acestui incendiu nimeni nu a avut de suferit.

Afectate de foc, a fost o suprafaţă de 200 m2  şi materia primă din întreprindere. Inspectorii supravegherii de sat a măsurilor contra incendiilor urmează să stabilească cauza şi toate circumstanţele izbucnirii focului. Una dintre versiunile înaintate de specialişti în acest caz, este cea a unui scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.