Grad de locotenent al serviciului de salvare pentru cel mai bun tenisman din Republica Moldova

Miercuri, 30 Octombrie 2013Chișinău

Grad de locotenent al serviciului de salvare pentru cel mai bun tenisman din Republica Moldova | imaginea 1 Cel mai bun tenisman din Republica Moldova, Radu Albot a primit gradul de locotenent al serviciului de salvare. Angajatului Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale i-a fost acordat gradul de locotenent de către ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean şi conducerea Serviciului Situaţii Excepţionale.

Recean a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut pentru a ajunge la performanţe şi şi-a exprimat consideraţia pentru tenacitatea de a aduce succese ţării şi instituţiei în care activează: “Vrem să credem că Ministerul Afacerilor Interne este punctul de atracție pentru cetățenii performanți, pentru cetățenii care știu ce vor de la viață, pentru cetățenii care vor să se afirme.

Radu este o demonstrație a faptului că noi putem avea performanță excepțională.” Radu Albot, la rîndul său s-a declarat mulţumit şi bucuros pentru rezultatele sale în sport şi pentru respectul adus de colegi şi apropiaţi: “Mulțumesc pentru că m-ați luat în familia ofițerilor… sînt foarte bucuros.”Sentimente de mîndrie au fost exprimate şi de tatăl salvatorului şi sportivului, Vladimir Albot dar şi de preşedintele Federaţiei de tenis a RM, Marina Tauber. Evenimentul a avut loc astăzi, 29 octombrie, în incinta Serviciulu Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.

Galerie imagini