Incendiu într-un centru comercial

Vineri, 25 Octombrie 2013Chișinău

Incendiu intr un centru comercial | imaginea 1 Echipe de pompieii au fost alertaţi joi, 25 octombrie a.c., la ora 12.54 minute, pe strada Puşkin numărul 32 din Chişinău. La faţa locului au intervenit şapte autospeciale şi două scări auto, întrucît pe această adresă se afla un centru comercial, fiind un obiectiv cu aglomeraţie de persoane.

Cei 40 de salvatori au stabilit că de la etajul patru al clădirii iese fum şi că ard cabluri electrice.

A fost afectat de flăcări panoul electric din blocul administrativ, care se află la etajul patru. Fumul de aici s-a ridicat pîna la et 11, iar bunurile materiale din interior nu au fost distruse. La ora 13.43 minute s-a anunţat localizarea incendiului.

Persoanele aflate în interiorul clădirii au fost evacutae, pentru a nu se afla în pericol. Versiunea preliminara a izbucnirii incendiului este cea a unui scurtcircuit în panoul electric. Este de menţionat că la momentul declanşării incendiului, instalaţia automată de semnalizare şi stingere în caz de incendiu s-a declanşat, astfel fiind posibilă o intervenţie promptă, fără consecinţe grave.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.