Locul doi la Triatlon Forţă pentru salvatorul Petru Budiştean

Joi, 17 Octombrie 2013Chișinău

Locul doi la Triatlon Forta pentru salvatorul Petru Budistean | imaginea 1 Sâmbătă, 12 octombrie a.c., la Chişinău, s-a desfăşurat Cupa Republicii Moldova la Triatlon Forţă. Printre cei 40 participanţi, s-a numărat şi Petru Budiştean, angajat al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. Salvatorul a ocupat locul doi la categoria de 82,5 kg.

Reprezentantul Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale i-a avut drept adversari pe participanţi din cadrul Academiei Ministerului Afacerilor Interne, Academiei Militare „Alexandru cel Bun”, Universităţii Tehnice din Moldova şi alte instituţii. Performanţa a fost posibilă după ce a parcurs trei etape: împins culcat, genoflexiuni şi îndreptări. Este de precizat că la împins culcat, greutatea a fost de 127,5 kg, la genuflexiuni - 165 kg, iar la îndreptări - 200 kg. Câştigătorul locului doi participă cu regularitate la întreceri de acest gen, pe lîngă meseria de salvator pe care o exercită în Detaşamentul căutare-salvare numărul 1 din Chişinău. Budiştean este candidat maestru în sport şi este membru al Federaţiei de Triatlon Forţă din Republica Moldova, care a şi organizat Cupa Republicii Moldova la Triatlon Forţă, cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.