Zeci de salvatori au căutat un copil dat dispărut

Joi, 17 Octombrie 2013Ialoveni

Zeci de salvatori au cautat un copil dat disparut | imaginea 1 Miercuri, 2 octombrie a.c., un copil de patru ani a dispărut în apropiere de localitatea Ruseştii Noi, raionul Ialoveni. Băiatul şi-a petrecut ziua alături de părinţii săi în cîmp, iar după ora 18:00 s-a pierdut din vizorul apropiaţilor. Imediat rudele au alertat poliţia, care în comun cu forţele Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au efectuat lucrări de căutare pe parcursul întregii nopţi.

Peste 30 de pompieri şi salvatori din mai multe detaşamente ale ţării şi 20 poliţişti au mers în căutare pe tot parcursul nopţii, continuînd şi în dimineaţa zilei de patru octombrie. Şi populaţia a fost rugată să se implice, pentru a- găsi în afara pericolului. Abia a doua zi de dimineaţă, copilul a fost găsit de către rude, pe malul rîului Botna, rîu din apropierea localităţii. Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale în comun cu colegii de la Inspectoratul de Poliţie raionul Ialoveni au preluat copilul  pentru a-l transmite Serviciului medical de urgenţă. Băiatul era în stare conştientă, urmînd să fie monitorizat de către medici. .

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.