Corpul neînsuflețit al unui bărbat, descarcerat din fiarele unui camion

Vineri, 22 Noiembrie 2013Chișinău

Corpul neinsufletit al unui barbat  descarcerat din fiarele unui camion | imaginea 1 În după-amiaza zilei de marți, 19 noiembrie a.c., pompierii Detaşamentului Căutare-Salvare numărul 1 au fost alertaţi să intervină pe strada Calea Orheiului 90 din Chișinău. Un bărbat de 41 ani, fiind la volanul unui camion s-a tamponat într-un perete din interiorul unei mine.

Ulterior, poliția a anunţat salvatorii că există necesitatea descarcerării unei persoane decedate. Lucrările de descarcerare şi extragere a corpului neînsufleţit din fiarele autoturismului au durat 40 minute și au fost efectuate de trei pompieri. În ultimele luni, echipele de intervenție au ieșit în țară, încă la cinci acţiuni de descarcerare a oamenilor din unităţi de transport. 

Corpul neinsufletit al unui barbat  descarcerat din fiarele unui camion | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.