O femeie a fost salvată, după ce a căzut de la etajul doi

Marți, 12 Noiembrie 2013Chișinău

O femeie a fost salvata  dupa ce a cazut de la etajul doi | imaginea 1 Salvatorii din Chişinău au fost alertaţi sâmbătă, 9 noiembrie a.c., pe strada Alba Iulia numărul 200. S-a întîmplat la orele amiezii, după ce o femeie a căzut de la etajul doi pe acoperişul unei construcţii auxiliare.

Ajunşi la faţa locului, echipa din trei salvatori a coborît de pe acoperiş femeia de 67 ani, cu ajutorul echipamentului specializat.

Salvatorii, împreună cu medicii de la Serviciul de urgenţă i-au acordat primul ajutor, întrucît persoana a suferit traumatism la picior. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale roagă cetăţenii să apeleze urgent numărul de urgenţă, atunci cînd văd oameni în dificultate.

O femeie a fost salvata  dupa ce a cazut de la etajul doi | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.