Pompierii au salvat din incendiu şase persoane, printre care şi un copil

Vineri, 15 Noiembrie 2013Chișinău

Pompierii au salvat din incendiu sase persoane  printre care si un copil | imaginea 1 Miercuri, 13 noiembrie a.c., la ora 13.48, un incendiu a izbucnit pe stada Cuza Vodă numărul 23 din Chişinău. La faţa locului au intervenit trei autospeciale şi o scară auto.

Ajunşi în teren, pompierii au stabilit că incendiul s-a declanşat la un balcon tehnic de la etajul 12, fiind vorba de arderea unei cantităţi de cauciucuri. În aproximaiv 15 minute s-a dat localizarea incendiului.

Persoanele care se aflau în locuinţe au fost evacuate de către cei 25 pompieri, care în paralel au verificat locuinţele de la etajele superioare. Şase oameni, printre care şi un copil au fost scoşi afară de către salvatori, fiind ulterior în afara pericolului. Fumul şi flăcările nu au afectat apartamentele din vecinătatea balcoanelor. Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor împotriva incendiilor urmează să stabilească circumstanţele şi cauza acestuia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.