Un copil de doi ani salvat, după o intervenţie de deblocare a uşii

Miercuri, 13 Noiembrie 2013Chișinău

Un copil de doi ani salvat  dupa o interventie de deblocare a usii | imaginea 1 Echipa Detaşamentului căutare-salvare numărul 1 din Chişinău a intervenit marți, 12 noiembrie a.c., pe strada Liviu Deleanu numărul 5/4 G. Aici mama unui copil de doi ani a alertat salvatorii pentru a o ajuta să intre în casa.

Femeia a ieşit în hol, iar micuţul rămas singur a închis în urma uşa, care s-a blocat. Intervenţia de deblocare a uşii a durat doar cinci minute, după care mama a putut să-şi ia în braţe băieţelul, care era în afara pericolului.

Avînd în vedere numărul sporit de intervenţii de acest gen, Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează părinţii să fie foarte prudenţi, atunci cînd ies din locuinţe, iar cei mici rămîn singuri. Orice clipă de neatenţie le poate pune viaţa în pericol, de unele ori cu urmări fatale.

Un copil de doi ani salvat  dupa o interventie de deblocare a usii | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.