Incendiu în interiorul unei fabrici de mobilă din Chişinău

Joi, 05 Decembrie 2013Chișinău

Incendiu in interiorul unei fabrici de mobila din Chisinau | imaginea 1 Treisprezece autospeciale și 80 pompieri au fost alertați luni, 2 decembrie a.c., pe strada Tighina 65 din Chişinău. Focul a izbucnit aproape de orele amiezii, la etajul patru al unei fabrici de mobilă.

Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au stabilit că arderea a cuprins o suprafaţă de 60 metri pătraţi dintr-o încăpere de uscare a lemnului. Datorită intervenţiei prompte, echipele de pompieri au reuşit localizarea incendiului în 20 minute, fără ca acesta să obţină răspândire.

În urma arderii, nimeni nu a avut de suferit. Urmează ca inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor să stabilească toate circumstanţele şi cauza producerii focului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.