O bătrână a fost salvată, după ce a rămas imobilizată la podea

Joi, 05 Decembrie 2013Chișinău

O batrana a fost salvata  dupa ce a ramas imobilizata la podea | imaginea 1 Marți, 3 decembrie a.c., la orele amiezii, angajaţii Detaşamentului Căutare-Salvare numărul 1 au intervenit pe strada Ion Neculce 3/2 din Chișinău. Fiica unei bătrâne, alarmată fiind că nu deschide şi nu poate fi găsită la telefon, a solicitat ajutorul salvatorilor.

Echipa ajunsă în teren, a decis ca unul dintre salvatori să pătrundă în locuinţă prin geam.

A urcat cu ajutorul scării din dotare, la etajul trei. În apartament, femeia de 80 ani era căzută la podea. După ce a fost deschisă uşa, medicul din echipa salvatorilor i-a acordat primul ajutor, ulterior fiind în afara pericolului. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale aminteşte despre numărul 901, care e necesar de apelat atunci cînd aveţi nevoie de ajutor. 

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.