Un copil de doar patru ani, a ars într-o maşină veche

Marți, 10 Decembrie 2013Cahul

Un copil de doar patru ani  a ars intr o masina veche | imaginea 1 În după-amiaza zilei de duminică, 8 decembrie a.c., un copil de patru ani şi-a pierdut viaţa în incendiu. S-a întâmplat în localitatea Burlacu, raionul Cahul.

Băiatul, venit la bunici, se juca în curtea casei, fără a fi supravegheat. Focul care a cuprins interiorul unui automobil vechi, a fost observat de către vecini. Aceştia au stins incendiul de unii singuri, fără a apela la intervenţia pompierilor, iar în maşină a fost descoperit corpul neînsufleţit, carbonizat al minorului.

Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor împotriva incendiilor cercetează circumstanţele şi cauza producerii incendiului, fiind luată în calcul şi cauza jocului copiilor cu focul.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează părinţii şi cei care au în grijă copii, să îi monitorizeze strict, pentru a nu cădea pradă situaţiilor excepţionale. De multe ori, cazurile în care cei mici folosesc surse de aprindere în timpul jocului devin fatale, dacă nu sînt urmăriţi de cei maturi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.