Un copil de un an şi zece luni şi-a pierdut viaţa în incendiu

Luni, 02 Decembrie 2013Sângerei

Un copil de un an si zece luni si a pierdut viata in incendiu | imaginea 1 Un copil de un an şi zece luni şi-a pierdut viaţa într-un incendiu, izbucnit marți, 26 noiembrie a.c.. S-a întâmplat în oraşul Sângerei, pe strada Viilor numărul 24. Vecinul a alertat Serviciul 901, atunci când a observat flăcări în casă.

Imediat a intrat în locuinţă, unde se aflau fără supraveghere doi fraţi. Fetiţa de trei ani a fost evacuată, dar pentru băieţel a fost prea târziu.

Pompierii veniţi la faţa locului au lichidat incendiul, care a mistuit şi lucrurile din dormitor. Laboratorul experimental antiincendiar urmează să stabilească circumstanţele şi cauza izbucnirii incendiului.

Având în vedere că de la începutul anului 2013, şapte copii au căzut pradă incendiilor, Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează părinţii şi cei care au în grijă minori să nu-i lase fără supraveghere şi să fie prudenţi la utilizarea sobelor de încălzit şi aparatelor electrice.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.