7 morți în urma unui accident rutier

Joi, 16 Ianuarie 2014Chișinău

7 morti in urma unui accident rutier | imaginea 1 Salvatorii Detaşamentului Căutare - Salvare numărul 1 din Chişinău au fost alertaţi în seara de 14 ianuarie, în oraşul Vatra.

Potrivit ultimelor date operative, un accident rutier, cu implicarea a două automobile de model Renault Megane şi BMW a dus la decesul a șapte persoane, dintre care 3 minori. Alte 4 persoane, cu vârste între 16 și 30 ani au fost spitalizate.

Echipa de salvatori, care a intervenit la locul accidentului, a descarcerat din fiarele unei maşini, o familie formată din trei persoane dintre care un copil. Toţi trei erau decedaţi. La faţa locului au intervenit şi echipaje ale Inspectoratului Naţional de Patrulare. Cazul este investigat de organele de drept.

7 morti in urma unui accident rutier | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.