Pompierii, cu căldură, alături de semenii lor

Marți, 28 Ianuarie 2014Chișinău

Pompierii  cu caldura  alaturi de semenii lor | imaginea 1 Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a instalat din seara zilei de vineri, 24 ianuarie a.c., șapte puncte de reabilitare, pentru persoanele care sunt expuse mult timp temperaturilor scăzute de afară. Șase sunt amplasate în Chișinău, iar unul în Bălți. Acestea au în dotare generatoare, tunuri de căldură, paturi pliante, pături și oferit ceai.

Locațiile unde sunt plasate corturile sunt: Calea Ieșilor (lîngă Universitatea pedagogică „Ion Creangă”), Autogara (lîngă Piața Centrală), Gara Feroviară, Centrul comercial “PanCom”, Piața din sectorul Ciocana și magazinul „1000 mărunțișuri”. Angajaţii Serviciului oferă oamenilor ceai şi posibilitatea de a se încălzi. Instalarea acestor corturi vine din necesitatea prevenirii cazurilor de hipotermie, odată cu temperaturile scăzute de afară.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.