Sediul Direcţiei Situaţii Excepţionale Ungheni a fost renovat şi sfinţit

Duminică, 05 Ianuarie 2014Ungheni

Sediul Directiei Situatii Exceptionale Ungheni a fost renovat si sfintit | imaginea 1 Pe 27 decembrie au fost încheiate lucrările de renovare şi reparaţie a sediului Direcţiei situaţii excepţionale Ungheni. Împreună cu eforturile Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, conducerea direcţiei, în persoana locotenentului-colonel al serviciului salvare Oleg Blisciac şi-a propus să îmbunătăţească condiţiile interioare, fiind reparate unele săli, printre care dormitorul şi sala de studii, unde salvatorii şi pompierii învaţă şi perfecţionează cunoştinţele.

Toate aceste încăperi au fost sfinţite de către un sobor de preoţi de la mănăstirea Sfîntul Gheorghe din Ungheni, fiind oficiat un serviciu divin. La eveniment a participat şeful Serviciului Protecţiei Civile, colonel al serviciului salvare, Mihail Harabagiu, care a exprimat consideraţie faţă de iniţiativa şi tenacitatea celor de la Direcţia situaţii excepţionale Ungheni de a face lucruri bune în activitate şi de a progresa.

Au ţinut să onoreze cu prezenţa şi reprezentanţii inspectoratului de poliţie şi ai procuraturii din oraş, dar şi preşedintele raionului Ungheni, domnul Iurie Toma, care a subliniat că este de apreciat că cei care ajută cetăţenii ţării s-au gîndit şi la aspectul duhovnicesc, invitînd un sobor de preoţi acolo unde activează 24 din 24 de ore.

În final, şeful Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale a oferit salvatorilor şi pompierilor din Ungheni un automobil modern de intervenţie operativă, care va completa servantul de luptă al direcţiei. Direcţia situaţii excepţionale Ungheni a aniversat în luna aprilie curent 30 ani de existenţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.