Doi copii salvaţi din incendiu

Miercuri, 05 Februarie 2014Ungheni

Doi copii salvati din incendiu | imaginea 1 Un incendiu, care s-a produs în seara zilei marțî, 3 februarie a.c., era să facă victime doi copii, cu vîrste de doi şi trei ani. Focul a cuprins o locuinţă din localitatea Măgurele, raionul Ungheni. Pompierii au fost alertaţi de vecinii care au reuşit să scoată din casă copiii. Cei mici erau lăsaţi fără supraveghere, cu focul aprins în sobă. Localnicii s-au mobilizat şi au început să stingă flăcările pînă la venirea salvatorilor, cu forțele proprii.

Ajunşi la faţa locului, angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au localizat incendiul fără ca acesta să obţină răspîndire în restul casei. Fetiţa de doi ani, care a fost găsită ascunsă sub plapumă a avut nevoie de îngrijiri medicale, întrucît a inhalat monoxid de carbon. Viaţa copiilor este în afara oricărui pericol, iar inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor presupun că incendiu a pornit de la jăraticul căzut din sobă. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează populaţia să nu lase copiii nesupravegheaţi. Totodată pompierii recomandă ca jăraticul să fie stins pe timp de noapte, iar în fața ușii sobei-prezentă placa metalică.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.