Incendiu în interiorul unui tren pe ruta Chișinău-Ungheni

Luni, 10 Martie 2014Chișinău

Incendiu in interiorul unui tren pe ruta Chisinau Ungheni | imaginea 1 În dimineața de joi, 6 martie a.c., pompierii au fost alertați pentru a interveni în stația de tren Strășeni. Un incendiu a izbucnit în interiorul unui tren pe ruta Chișinău-Ungheni. Echipele speciale au fost chemate de către mașinist, care a îndemnat pasagerii să părăsească vagonul.

Trei autospeciale au ajuns în timp record la fața locului și au făcut posibil ca focul să nu capete răspîndire către vagoane. Flăcările au fost localizate în mai puțin de 15 minute, fără ca nici un pasager să aibă de suferit. Afectată de foc a fost cabina mașinistului și afumat vagonul din apropiere. Echipele de pompieri și salvatori au muncit în teren pînă la lichidarea completă a focarului. Circumstanțele și cauza incendiului urmează să fie stabilite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.