Incendiu într-un bloc al Universității de Stat din Moldova

Sâmbătă, 01 Martie 2014Chișinău

Incendiu intr un bloc al Universitatii de Stat din Moldova | imaginea 1 Pe 18 februarie, pompierii din Chișinău au fost alertați la ora 14.47 minute, pentru a interveni pe strada Mihail Kogălniceanu numărul 67din capitală. Trei autospeciale și o scară auto s-au îndreptat la fața locului, unde se afla un bloc din cadrul Universității de Stat din Moldova.

S-a stabilit că incendiul a izbucnit într-o debara de la etajul trei al clădirii, fiind afectați de foc trei metri pătrați. Două persoane au fost evacuate de către pompieri prin geam, incendiul fiind localizat în zece minute. Din cauza fumului emanat, alți 200 studenți au ieșit singuri afară pînă la venirea echipelor specializate. Pompierii au înaintat drept o cauza prealabilă a incendiului- imprudența în timpul fumatului. În context, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează despre pericolul fumatului în încăperi, pentru a preveni situațiile de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.