Incendiu pe strada Ismail din capitală

Luni, 17 Martie 2014Chișinău

Incendiu pe strada Ismail din capitala | imaginea 1 Pe 13 martie, Serviciul 901 a fost alertat la ora 16:57. Era nevoie de intervenția pompierilor să intervină la lichidarea unui incendiu din strada Ismail din Chișinău. Focul a izbucnit într-un apartament de la etajul 15 al unui bloc de locuit. Pentru stingere, la  faţa locului au fost îndreptate două autospeciale. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

În aproximativ 20 de minute focul a fost localizat, iar în procesul intervenţiei, pompierii au evacuat din interiorul apartamentului o butelie de gaz, care prezenta pericol de explozie. Flăcările au afectat patru metri pătraţi din interiorul bucătăriei. Salvatorii au reuşit să localizeze arderea, fără ca aceasta să obţină răspîndire şi în celelalte odăi. Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale urmau să stabilească toate circumstanţele şi cauza izbucnirii incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.