Salvatorii în competiţii de luptă „Sambo”

Luni, 17 Martie 2014Chișinău

Salvatorii in competitii de lupta  Sambo | imaginea 1 Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au ocupat locul II la competiţiile anuale „Sambo” desfăşurate între subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne.

Şapte sportivi din cadrul serviciului au concurat cu adversari de la Academia MAI, Batalionul de Politie cu Destinaţie Specială „Fulger”, Poliţia de Frontieră, Departamentul Trupelor de Carabinieri, Inspectoratul Naţional de Investigaţie şi Inspectoratul Naţional de patrulare.

Salvatorii au reuşit să se poziţioneze pe locul I la categoria 100 kg, locul II la categoria 68 kg şi locul II la categoria +100 kg. La final  echipa de „ Sambo” a Serviciului Situaţii Excepţionale s-a plasat  pe locul II.  Locul I a fost ocupat de reprezentanţii  Departamentului Trupelor de Carabinieri. Întrecerile s-au desfăşurat pe parcursul zilei de 13 martie, în cadrul complexului sportiv „OLIMPIADA”. La acestea au participat peste 250 de concurenţi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.