Un balcon s-a prăbușit pe strada Eugen Coca din capitală

Sâmbătă, 01 Martie 2014Chișinău

Un balcon s a prabusit pe strada Eugen Coca din capitala | imaginea 1 Pe data de 19 februarie, în jurul orei 18.00, trei autospeciale ale salvatorilor au intervenit pe strada Eugen Coca numărul 18 din capitală. Din circumstanțe necunoscute, un balcon de la etajul șase al unui bloc de locuit s-a prăbușit peste cel de la etajul cinci. În acel moment doi bărbați se aflau la balconul de la etajul superior.

Unul dintre ei a căzut la pămînt, fiind spitalizat. Celălalt, prins între balcoane a fost deblocat de către salvatori, fiind ulterior în afara pericolului. Zona a fost securizată, iar echipele specializate au muncit ore întregi să lichideze consecințele. Operaţiunea  de demontare şi deblocare a plăcilor de beton a durat pînă după miezul nopții. Salvatorii Detaşamentului căutare-salvare numărul 1 şi pompierii Detaşamentului salvatori şi pompieri sectorul Buiucani au înlăturat construcţia balcoanelor de la etajele 5 şi 6, pentru a înlătura pericolul de prăbuşire a construcţiei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.