Apartament în flăcări

Marți, 22 Aprilie 2014Chișinău

Apartament in flacari | imaginea 1 Pompierii au fost solicitaţi în seara zilei de vineri, 18 aprilie curent, pentru a lichida un incendiu pe str. Trandafirilor nr. 15 din capitală. Apelul la Serviciul 901 a fost recepţionat la ora 16.32. Pentru intervenţie s-au deplasat patru autospeciale. Ajunşi la faţa locului angajaţii Serviciului Situaţii Excepţionale au stabilit că de ardere este cuprinsă o încăpere locativă de la etajul 10 al unui bloc.

Pompierii au localizat incendiul fără ca acesta să obţină răspîndire, reuşind să-l lichideze în 20 de minute. Focul a afectat televizorul şi patul din interior, iar camera cu suprafaţa de 17 metri patrați a fost intens afumată. În urma incendiului un bărbat de 86 de ani a avut de suferit. Acesta a fost evacuat de vecini pînă la solicitarea echipelor de intervenţie. Bătrînul este internat în spitalul Sf. Treime din capitală, starea persoanei fiind gravă, dar stabilă. Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale urmează să stabilească toate circumstanţele şi cauza producerii incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.