Autocisternă răsturnată la Sîngerei

Marți, 22 Aprilie 2014Sângerei

Autocisterna rasturnata la Singerei | imaginea 1 În dimineața zilei de vineri, 4 aprilie a.c., la ora 04:00, pe traseul M 14, în apropierea oraşului Sîngerei au fost alertați pompierii. Un camion de model „Iveco” cu cisternă, în care erau circa 24 tone de motorină s-a răsturnat de pe traseu. S-a întîmplat după ce autocisterna a derapat de pe traseu, s-a tamponat într-un gard de protecție a drumului, în consecință răsturnîndu-se în pîrîu.

Trei echipe ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale cu 10 salvatori și pompieri au intervenit în teren și au avut grijă să asigure paza antiincendiară, întrucît cinci tone de combustibil s-a scurs din cisterna inversată. Incendiu nu s-a produs. Șoferul a fost transportat în spital, cu traumatisme. Echipele Serviciului Situații Excepționale urmează să rămînă la fața locului, participînd la lucrările de pompare a motorinei într-o altă cisternă, dar și la toate acțiunile de lichidare a consecințelor situației create. Toate circumstanţele se stabilesc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.