Autoturism izbit într-un copac

Marți, 22 Aprilie 2014Cahul

Autoturism izbit intr un copac | imaginea 1 Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale din raionul Cahul au fost solicitați în după-amiaza zilei de sâmbătă, 19 aprilie a.c., pentru a interveni la un accident rutier produs pe traseul Cahul – Moscovei. Un autovehicul de model Renault, unde se aflau cinci persoane a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac.

În urma impactului, doi maturi s-au ales cu leziuni corporale ușoare, fără a fi spitalizați, iar ceilalți trei pasageri, copii cu vîrsta de 1 și 5 ani au fost transportați în stare gravă la spital. Intervenția salvatorilor a fost necesară pentru tractarea automobilului și îndepărtarea acumulatorului din vehiculul avariat. Pompierii au mai avut misiunea de a curăți cu spumogen parte carosabilă. Combustibilul scurs risca ducă la aprindere.

Autoturism izbit intr un copac | imaginea 2 Organele de drept urmează să stabilească toate circumstanțele. Seviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale recomandă conducătorilor auto să fie prudenți în trafic și să pornească la drum după ce autoturismele sunt verificate tehnic.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.