Campionatul SPC SE la volei masculin

Marți, 22 Aprilie 2014Chișinău

Campionatul SPC SE la volei masculin | imaginea 1 În perioada 15-17 aprilie curent, s-a desfășurat Campionatul la volei masculin, între subdiviziunile Protecției Civile și Situațiilor Excepționale. În total au participat 18 echipe, care au luptat timp de două zile pentru a ajunge în finală. Totuși, învingătoare au ajuns patru echipe.

Primul loc a fost ocupat de către Detașamentul căutare-salvare numărul 2, pe al doilea loc s-a clasat Detașamentul salvatori și pompieri sectorul Rîșcani, cea de-a treia poziție a fost ocupată de către Direcția situații excepționale Cahul, ca pe a patra poziție să vină Direcția situații excepționale Bălți. În final, toți învingătorii, dar și ceilalți participanți au fost felicitați de către șeful Serviciului PC SE, colonel al s/salvare, Mihail Harabagiu, care le-a dorit succes în continuare și cît mai multe performanțe. Echipei de pe locul întîi i-a fost înmînată cupa transmisibilă, iar celorlalte echipe - diplome și cadouri de preț.

Campionatul SPC SE la volei masculin | imaginea 2 Astfel de competiții se desfășoară anual și au drept scop promovarea valențelor sportului și a modului sănătos de viață. Urmează selectarea celor mai buni jucători din cele 18 echipe de volei masculin ale subdiviziunilor SPC SE, pentru a forma o echipa puternică spre a participa la Spartachiada MAI de volei masculin, care va avea loc în luna mai.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.