Competiții la ridicarea greutăților/Dinamo MAI

Marți, 22 Aprilie 2014Chișinău

Competitii la ridicarea greutatilor Dinamo MAI | imaginea 1 Vineri, 11 aprilie a.c., s-au desfășurat Competițiile anuale la ridicarea greutăților dintre subdiviziunile MAI. Competiția a avut loc în cadrul Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne. Sportivii au demonstrat capacitatea de a ridica halterele, greutatea uneia fiind de 24 kg, în două probe: prima probă a fost "Smulsul halterei", iar a doua: "Înpingerea halterei."

După mai multe ore de întreceri, sportivii au ocupat următoarele poziții pe pedestal: I loc - echipa Batalionului de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”; II loc - echipa Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale; III loc - echipa Departamentului Trupelor de Carabinieri. Sportivii SPC SE al MAI s-au evidențiat în probele de greutate: 80 kg - I loc; 90 kg - al II-lea Loc; 70 kg - al III-lea loc; +90 kg - al III-lea loc.

Competitii la ridicarea greutatilor Dinamo MAI | imaginea 2 De menționat că Competițiile anuale la ridicarea greutăților dintre subdiviziunile MAI se desfășoară de la începutul anilor 90, iar angajații SPC SE participă în cadrul acestora din anul 2005. Evenimentul a avut loc la Complexul Sportiv Dinamo.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.