Două persoane decedate într-o fîntînă arteziană

Marți, 22 Aprilie 2014Chișinău

Doua persoane decedate intr o fintina arteziana | imaginea 1 Echipele de salvare au fost alertate marți, 15 aprilie a.c., la ora 11.40 minute, pentru a interveni pe strada Sihastrului 64 v. La fața locului s-a stabilit că două persoane au coborît într-o fîntînă arteziană, aflată pe teritoriul unei întreprinderi, pentru colectarea datelor de pe contor și nu au mai putut ieși.

Potrivit ultemelor date informative, a treia persoană a ieșit rapid, observînd pericolul. Ulterior a fost internat în spital, pentru îngrijiri medicale.

Doua persoane decedate intr o fintina arteziana | imaginea 2 Pentru cei rămași în fîntînă, a fost nevoie de intervenția echipei de salvatori, care a scos corpurile. Imediat, salvatorii au întreprins acțiuni de resuscitare a celor doi bărbați de 26 și 31 ani, dar nu s-a mai putut face nimic. Echipele de medici, venite în terenau constatat moartea tinerilor. Se presupune că cei doi s-au intoxicat cu gaz neindentificat. Toate circumstanțele care au dus la producerea acestui incident și cauza morții persoanelor vor fi stabilite de către organele de drept.

Galerie imagini