Două persoane decedate într-o fîntînă arteziană

Marți, 22 Aprilie 2014Chișinău

Doua persoane decedate intr o fintina arteziana | imaginea 1 Echipele de salvare au fost alertate marți, 15 aprilie a.c., la ora 11.40 minute, pentru a interveni pe strada Sihastrului 64 v. La fața locului s-a stabilit că două persoane au coborît într-o fîntînă arteziană, aflată pe teritoriul unei întreprinderi, pentru colectarea datelor de pe contor și nu au mai putut ieși.

Potrivit ultemelor date informative, a treia persoană a ieșit rapid, observînd pericolul. Ulterior a fost internat în spital, pentru îngrijiri medicale.

Doua persoane decedate intr o fintina arteziana | imaginea 2 Pentru cei rămași în fîntînă, a fost nevoie de intervenția echipei de salvatori, care a scos corpurile. Imediat, salvatorii au întreprins acțiuni de resuscitare a celor doi bărbați de 26 și 31 ani, dar nu s-a mai putut face nimic. Echipele de medici, venite în terenau constatat moartea tinerilor. Se presupune că cei doi s-au intoxicat cu gaz neindentificat. Toate circumstanțele care au dus la producerea acestui incident și cauza morții persoanelor vor fi stabilite de către organele de drept.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.