Incendiu pe calea ferată

Marți, 22 Aprilie 2014Chișinău

Incendiu pe calea ferata | imaginea 1 Un incendiu a izbucnit în această seară la intersecția străzilor Muncești cu Pandurilor. De flăcări au fost cuprinse trei vagoane, care se aflau pe linia de cale ferată.

Focul care a mistuit în întregime primul vagon, cu o suprafață de 33 metri pătrați s-a extins către altele două, care însă au fost parțial salvate. Pentru stingerea incendiului, la fața locului au venit trei autospeciale ale pompierilor.

Incendiu pe calea ferata | imaginea 2 Forțele de stingere au fost suplimentate și cu un tren de stingere, care aparține ÎS “Căii Ferate din Moldova”. Apelul către Serviciul 901 a fost anunțat la ora 19.02 minute, incendiul fiind localizat la 19.23 minute, fără ca nimeni să aibă de suferit. Angajații Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale urmează să investigheze circumstanțele și stabilească cauza izbucnirii focului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.